Blog

Ontdek de mooiste plekjes & verhalen van onze bloggers

De top 5 restaurants Parijs om met je geliefde te gaan eten.

Top 5 Restaurants van MrTravel in Parijs:

Ga jij met je geliefde naar Parijs of met vrieden ga dan zeker even eten in één van deze restaurants

A la Biche au Bois

Een leuk restaurant wat tegenwoordig nog moeilijk te vinden is in Parijs een echt authentiek frans restaurant. Het restaurant word gelukkig niet overspoeld door toeristen daarom kan je hier rustig en gezellig geniet van het heerlijke avondmaal.

 

Seb’on

Deze Bistro is super gezellig en ook zeer betaalbaar. Het is hippe tent en hierbij is zeker niet de knusheid verloren gegaan. Het restaurant word door man en vrouw gerund die helemaal gek zijn op elkaar net zoals op hun restaurant, en dat proef je terug is de heerlijke gerechten.

 

Au pére Fouettard

Na dat je een dag het het Louvre hebt rond gelopen is het een genot om even bij te komen in het Au pére Fouettard. Na een kleine 15 minuten lopen vind je deze leuke bistro. Binnen deze bistro is het hoe je verwacht hoe een bistro is. Oud, vol en gezellig met originelen Franse decoratie. Het eten wat je hier krijgt is een bord vol. Je kan hier voor een schappelijke prijs eten en word goed bediend door de vriendelijke obers.

 

Le Jourdain

Le Jourdain Ligt net buiten het volle centrum, maar met de metro ben je er zo wel binnen een kwartier. En je reis word zeker beloond, in dit kleine restaurantje weten ze nog wat passie voor eten is! Iedere ochtend worden de producten vers op de markt gekocht en in de avond met heerlijke specerijen berijdt. Omdat er elke ochtend spullen vers op de markt gekocht wordt is de menukaart elke dag anders. De gerechten worden als tapas gereserveerd.

 

Bistrotters

Wil jij een avond je verwend worden? Even het idee dat niets hoeft en dat er lekker een avondje voor je gezorgd word? Ga dan eten bij Bistrotters! De chefs Francois en Erwan weten pas echt wat echte gastvrijheid is, je word hier in de watten gelegd. Bistrotters is een typische oude Franse bistro uit het jaar 1900 de gerechten worden bereid met lokale producten. Voor maximaal €37 kan je hier een drie gangen diner eten, zeker een rede om hier te gaan eten.

 
  •